Τι είναι το Content Marketing

Το Content Marketing είναι η νέα τάση στο internet marketing και εστιάζει στη δημιουργία χρήσιμου και ποιοτικού περιεχομένου για τους πελάτες σας. Δεν είναι άμεση διαφήμιση, αλλά αποτελεί θεμέλιο λίθο στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης μεταξύ των υποψήφιων πελατών σας και της επιχείρησής ή του brand σας.

Το Content Marketing μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες μέσα από αποτελεσματική μεθοδολογία και στρατηγική, χρησιμοποιώντας πρακτικές που συνδυάζουν social media marketing, SEO, συγγραφή κειμένων, δημιουργία βίντεο και e-mail marketing.

Μοναδικά κείμενα

Δημιουργούμε μοναδικό και πρωτότυπο περιεχόμενο σε μορφή κειμένου για την ιστοσελίδα σας. Γράφουμε κείμενα για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή το blog σας, ενώ ακολουθούμε διαφορετική μεθοδολογία στο copywriting, ανάλογα με το ύφος και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Εύστοχοι, ενθουσιώδεις και αληθινοί τίτλοι σε συνδυασμό με σωστή εικονογράφηση είχα τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας των κειμένων μας.

Βίντεο, βίντεο, βίντεο

Το Content Marketing δεν εστιάζει μόνο στον γραπτό λόγο. Ένα επαγγελματικό βίντεο με χρήσιμο θέμα που απευθύνεται στους πελάτες σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση για την επιχείρησή σας. Στην Dot Sense δημιουργούμε τα βίντεο που χρειάζεστε.

Διάδοση περιεχομένου

Αφού δημιουργήσουμε το ιδανικό περιεχόμενο που θα εξυπηρετεί τους στόχους και τη στρατηγική του brand σας, προχωράμε στη διάδοση του περιεχομένου αυτού. Θέτουμε σε λειτουργία μηχανισμούς και τακτικές Search Engine Optimization, ενώ παράλληλα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγική Social Media με στόχο τη διοχέτευση του υλικού σας στο ενδιαφερόμενο κοινό.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη στρατηγική σας στα Social Media και να διαδώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε ιδέα και οποιοδήποτε project.

Επικοινωνήστε μαζί μας